top of page

1:1 Coaching

Ik ben jouw gids naar je innerlijke wijsheid

DSC03683_bewerkt_edited.jpg

Ik nodig je uit om stil te staan, de tijd te nemen om écht te luisteren. Wat wil gehoord worden?

Wat is jouw verlangen op het gebied van seks, liefde en relaties? Wat wil je écht, diep van binnen?

Dit is wat we samen in een coachtraject gaan onderzoeken. Jouw verlangen is het uitgangspunt en we onderzoeken hoe we jouw verlangen werkelijkheid kunnen laten worden. Ik ben hierin jouw gids en we gaan samen op zoek naar jouw innerlijke wijsheid. De wijsheid die je al van binnen hebt, maar die nog verstopt ligt in je onderbewuste. Ik help en coach je om bij je onderbewuste te komen en zo toegang te krijgen tot jouw wijsheid.

Wijsheid zit niet enkel in je brein en in je hoofd. Ook de rest van je lichaam is wijs. Innerlijke wijsheid zit diep van binnen, die zich laat zien als je open staat om ernaar te luisteren.

Op de weg naar het realiseren van je verlangen kunnen we delen van jou tegenkomen die je op dit moment tegenhouden om je verlangen tot werkelijkheid te laten komen. Samen onderzoeken we deze blokkades, waarom zijn ze hier? Wat hebben ze nodig? Als deze blokkades aan het licht zijn gekomen, krijg jij meer keuzevrijheid. Doordat je de blokkades herkent, kun je keuzes gaan maken die in lijn zijn met wat jij diep van binnen wilt. Vervolgens zal dat wat je in je leven doet en waar je voor kiest kloppend voelen met wie jij van binnen bent.

Ik werk tijdens de coaching met jouw hele systeem: je brein én je lichaam. Dit betekent dat we tijdens de sessies zullen praten én met het lichaam werken om zo je hele systeem te laten spreken. Met het lichaam werken betekent dat we het lichaam gebruiken als ingang om tot diepere lagen in jezelf te komen.

Hoewel we tijdens de sessies het regelmatig over seks en seksualiteit kunnen hebben, doen we tijdens de sessies geen expliciete seksuele oefeningen waarbij naaktheid een onderdeel is. Eventuele seksuele oefeningen geef ik als een begeleide audio met je mee, zodat je die zelf solo kunt doen.

Wil jij:

  • Vanuit je eigen authentieke zelf leven, zodat je keuzes kunt maken die voor jou kloppend voelen.

  • Je in je lichaam thuis voelen, zodat je krachtig en met compassie in het leven kunt staan.

  • In contact staan met je eigen seksuele energie en je seksualiteit, zodat je je vrolijker en energieker voelt in je dagelijks leven.

  • Je seksualiteit ontdekken, zodat je meer kunt genieten van seks met jezelf en met eventuele partner(s).

Neem dan contact met mij op (info@sannemees.nl) voor een gratis online intakesessie van 60 minuten waarin we onderzoeken wat jouw verlangen is en of dat matcht bij wat ik je kan bieden. Ook kunnen we dan beiden aanvoelen of het klikt!

Na de intake zijn de online coaching sessies 75-90 minuten. Sessies ga ik aanbieden in trajecten.  

Ik ben momenteel trajecten aan het vormgeven, deze komen z.s.m. op mijn website te staan. 

DSC03936_bewerkt_edited.jpg
bottom of page