top of page
Sanne Mees logo Rood.png

Sanne Mees

DSC03936_bewerkt.jpg

Je wilt verandering
in de verbinding met je lijf, seks en zelfliefde

Je zit veel in je hoofd

Je voelt niet veel liefde voor jezelf

Je kunt niet écht genieten van seks

Je wilt verandering, meer connectie met je lijf

Je weet nog niet precies hoe dit eruit gaat zien

Maar je weet diep van binnen dat je wilt ontdekken wat mogelijk is voor jou​

Je wilt een veilige en liefdevolle omgeving waarin je dit kunt ontdekken en zoekt iemand om je hierbij te helpen​​

​​

Welkom, je bent op de juiste plek aangekomen!

I desire for you to express yourself in your own unique way

Je zit vast
&

Je verlangt ernaar om in verbinding te zijn met je lichaam,

écht je lichaam te VOELEN​​

In plaats van:

Vastzitten in je hoofd, non-stop aan het denken zijn

 

​​

Je wilt van je lichaam houden en van al jouw lichaamsdelen

 

In plaats van:

Niet echt van je lichaam houden,

of zelfs je lichaam afwijzen zoals het er nu uit ziet

Je verlangt om volledig te kunnen genieten van

alle pleasures van jouw lichaam

 

In plaats van:

Niet echt van seks kunnen genieten en niet

de ervaring hebben die je graag wilt

Je verlangt er naar om vol zelfvertrouwen te leven

en keuzes te maken

In plaats van: 

Tegengehouden te worden door je angsten

​​

​​

Je verlangt ernaar om je thuis te voelen in jezelf, 

jezelf toe te staan om helemaal JIJ te zijn,

en te voelen dat er daardoor écht van jou gehouden kan worden 

In plaats van:

Het gevoel hebben dat je hard

je best doet om erbij te horen,

en je gedrag aanpast aan de mensen om je heen

​​

Als je jezelf hierin herkent, ik zie je!

Ik was dit namelijk ook.

Van wandelend hoofd
naar écht mezelf

Sanne

Ik was 26, en tot dan had ik voornamelijk in mijn hoofd geleefd. Ik deed wat ik dácht dat de wereld van mij verwachtte, zonder te bedenken wat ík eigenlijk in de wereld wilde.

​Als iemand vroeg wat ik wilde maakte ik de gekke kronkel in mijn hoofd: ‘wat zou de ander willen? Want dan zeg ik dat ik dát wil.’ Dit was zo onbewust, dat ik niet eens doorhad dat ik dit deed.

Ik was zo ontzettend in mijn hoofd, dat ik niet echt genoot van seks en niet kon praten over wat voor mij werkte. Ik voelde niet veel genot en ik had bijna nooit een orgasme. 

Dit veranderde de afgelopen 8 jaar langzaam door mijn studies yoga en holistische coaching op het gebied van seksualiteit. 

Ik heb een diepe liefde voor mezelf, mijn lichaam en voor de magie van innerlijke reizen en mijn eigen innerlijke wijsheid gekregen. Ik heb zoveel ontdekt en geleerd over het onderbewuste d.m.v. schaduwwerk, ademwerk, seksuele energie practices (tao en tantra), hypnose, plantmedicijnen en hekserij. 

Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik van mezelf en mijn lichaam heb leren houden en dat mijn innerlijke wijsheid mij sturing geeft aan mijn leven. 

​Ik voel de magie van het in contact zijn met de innerlijke wijsheid van het lichaam en ik hou ervan om dit aan anderen te leren. 

Mijn ultieme droom is dat iedereen in contact staat met hun eigen lichaam en innerlijke wijsheid, met in de basis dat het in lijn is met het goede in deze wereld. 

DSC03861_bewerkt.jpg

Wees je authentieke zelf, elke dag!

❇ Je wordt wakker met een heel blij en tevreden gevoel. Je mag namelijk weer een nieuwe dag in! 

❇ Je checkt in met jezelf wat goed voor jou is vandaag

❇ Je voelt je verbonden met je lichaam

❇ Je voelt immens veel liefde voor jezelf​

❇ Je ervaart de pleasures van jouw lichaam

❇ Je bent in contact met jouw seksuele energie - hier komt jouw kracht vandaan (hier is de magie!)

❇ Je straalt van zelfvertrouwen 

❇ Je voelt je helemaal thuis in jouw leven​​

1-op-1 coaching

Een diepgaande transformatiereis van 6 weken inclusief:

3 één-op-één coachingsessies van 75-90 minuten waarin we in jouw situatie onderzoeken. Samen verkennen we jouw binnenwereld. Deze reis zal zeer persoonlijk zijn, samengesteld op basis van jouw behoeften en wensen.

De sessies zijn online via Zoom en worden opgenomen (als je dit wilt!), zodat je ze terug kunt kijken voor integratie.

Audio's om thuis te oefenen. Voor verdieping tussen de sessies en de transformatie blijvend te maken.

Tussen de sessies krijg je support van mij via e-mail.​

1:1 Coaching

6 weken

3 sessies

Prijs getrapt*

* ​De investering in jezelf is getrapt en ik werk momenteel met pilotprijzen. Kies volgens je inkomen en wat je kunt veroorloven. Ik vertrouw erop dat je dit met integriteit doet.

- Voor studenten / leven met een minimum budget: €75 (€25 per sessie)

- Voor gemiddeld inkomen: €150 (€50 per sessie)

- Voor hoger inkomen: €225 (€75 per sessie)

Alleen trajecten zijn mogelijk, geen individuele sessies. Voor een blijvende transformatie is jouw inzet nodig voor langere tijd, zodat je de tools en technieken eigen maakt.

3 sessies zijn helend en transformerend, en weet dat je altijd welkom bent voor meer sessies als je voelt dat dat nodig is.

Boek jouw gratis ontmoetingsgesprek van 30 minuten om te kijken of wij een match zijn!

Eerst mailen mag natuurlijk ook: info@sannemees.nl

come with me
on an inner journey
within yourself
to discover 
who you really are

Iain, 1:1 coachingscliënt

"I would highly recommend your coaching. The content and practices both within the coaching container and done after as homework almost always yielded some new insight and progress that I would have taken years to uncover myself.

You are a natural born coach… I am beyond impressed that a lot of the material you were “practicing” with me for the first time. Also… I have already recommended you to two people both of whom have signed up and are loving working with you as much as I did."

Tools en Technieken

De tools en technieken waar we samen mee aan de slag gaan bij 1-op-1 coaching

Spiritueel & down to earth

Drie aspecten die mijn coaching typeren zijn zuiverheid, liefde en speelsheid. 

Zuiverheid - ik ontmoet je graag vanuit puurheid, op het niveau van je hart, voorbij alle verhalen. Wat is er echt gaande voor jou? 

Liefde - vanuit liefde begeleid ik je in je proces. Alles van jou is welkom. 

Speelsheid - niet alles is rainbows and unicorns. Door zware of moeilijke dingen te benaderen met een vleugje lichtheid en speelsheid zullen ze wél makkelijker zijn om aan te kijken. 

 

Ik ben zowel spiritueel als down to earth. Ik hou ervan om energiewerk te doen, in de diepere lagen van jezelf te duiken en te ontdekken wat daar is. Deze reis maken we samen, en we doen dit helemaal op jouw tempo.

​Daarnaast vind ik het leuk om dit werk heel erg praktisch te maken, zodat de transformatie die je doormaakt ook in je dagelijks leven stand houdt. 

Ik ben opgeleid in de VITA-methodiek van Layla Martin. Deze methode is gebaseerd op oosterse wijsheid (taoïsme en tantra) en op westerse wetenschap. Ik heb deze methode zelf ervaren tijdens mijn opleiding en heb nog nooit zoveel persoonlijke groei in één jaar tijd gehad. Het heeft fundamenteel veranderd hoe ik me voel in mijn lichaam en hoe ik mijn seksualiteit ervaar. Ik zie deze verandering ook bij mijn cliënten en als je jezelf inzet om er volledig voor te gaan, zal ook jij transformeren. 

DSC03662_bewerkt.jpg

Mali

"With lots of embodied exercises, Sanne helped me to ground into my body, and to feel more present and aware of what’s going on in me. She gave me lots of tools and safe space to nurture more self-love and confidence in myself."

Daniel

"It almost feels like Sanne is constantly introducing me to a version of myself that I’ve known is there but that we sometimes suppress and stifle, not knowing how much power is getting locked away at the same time."

Iain

"You were amazing. You have a beautiful, calm and supportive energy

You were both insightful and knowledgeable, giving me good insights into things we uncovered in our easy going discussions and through the various practices. I miss chatting with you :) "

DSC03961_bewerkt_edited.jpg

Jaa, ik wil dit!

Ik ben klaar om:

♡ van mezelf te houden

♡ in te tappen op mijn innerlijke wijsheid

♡ vol zelfvertrouwen in mijn lijf te zijn

♡ van seks te houden

♡ elke dag te houden van mijn leven

Veel gestelde vragen

De coachingsessies zijn online. Werkt dat wel goed? 

Ja, online sessies werken heel goed! Dit is mijn eigen ervaring van de afgelopen twee jaar, van alle sessies die ik zelf heb ontvangen én de sessies die ik heb gegeven. I've seen magic happen. De voordelen zijn dat je lekker thuis in je eigen omgeving bent. Bovendien kan ik je voor bepaalde oefeningen wat meer privcay geven als je dat prettig vind. Zo kan bijvoorbeeld je camera uit terwijl ik je bij een oefening begeleidt. Mali, een cliënt van mij, zegt hierover: "I am surprised how well it worked for me to do our sessions online, enabling me to stay in my own home and in the same time feeling as if Sanne was actually sitting next to me in person, as she intuitively knew exactly when and how to check in on me and guide me through the process. Even in moments that my video was off!"

Hoeveel kan in veranderen in 6 weken met 3 sessies?

Verandering gebeurt niet in je gedachten, je kunt jezelf niet in een nieuwe manier van doen denken. Echte verandering gebeurt in het lichaam. Dit is de plek waar we eigenlijk nooit hebben geleerd om te zijn. We zijn geconditioneerd om slim, rationeel en in ons hoofd te zijn. Dus in elke sessie maken we contact met je lichaam, voelen we wat gevoeld mag worden, zien we wat gezien mag worden en helen we wat geheeld mag worden om jouw verlangen te vervullen. Na 3 sessies kun je veel helen en veranderen. Mijn cliënten vertellen dat mijn coachingsstijl veel effectiever is dan reguliere gesprekstherapie en dat je in een paar van deze sessies veel meer kunt bereiken dan met jaren alleen maar praten. Ook ben ik realistisch: je zult waarschijnlijk niet al je problemen in het leven na 3 sessies hebben opgelost. Dat kost tijd. Mijn doel voor deze sessies is om je te leren te verbinden met je lichaam en je tools te leren zodat je na onze tijd samen kunt blijven groeien.

Je geeft pleasure oefeningen, betekent dit dat ik naakt in beeld moet?

Nee, je bent nooit naakt in beeld tijdens een sessie. Alle expliciete seksuele oefeningen die ik je kan meegeven doe je altijd solo met een begeleidende audio van mij. Ik leg de oefening uit en in een volgende sessie kunnen we dan bespreken hoe dat voor je was.

bottom of page