top of page

Online cursus: Alive!
Maak je seksuele energie wakker en voel je levendig

Door je seksuele energie op een dagelijkse basis te voelen en te voeden krijg je meer energie en plezier in je leven (+ leukere seks!) 

€ 67,-

Mijn verhaal

Ik had uit mezelf bijna nooit zin in seks met een ander, de ‘zin’ moest van heel ver komen. Mijn seksualiteit voelde als bevroren en ik vond het teveel moeite om m’n lijf op te warmen en zin te maken. Ik was een wandelend hoofd en totaal niet in verbinding met mijn lichaam.

En áls ik dan zin had in seks met een ander of met mezelf, dan voelde ik mijn seksuele energie alleen maar in mijn bekken, kreeg ik maar heel soms een orgasme en voelde het niet per se heel bevredigend. Ik had er geen écht plezier aan.

Dit veranderde volledig toen ik seksuele oefeningen leerde kennen!
Als dat wat abstract klinkt, je kan het vergelijken met yogaoefeningen, maar dan voor je seksualiteit.
Ik ging me verbinden met mijn seksuele energie en seksualiteit op een hele nieuwe manier. Ik leerde meer in mijn lichaam te zijn in plaats van in mijn hoofd te leven  en ik leerde van mezelf te houden. Ook leerde ik van mijn genot te houden en deze op de eerste plaats te zetten. Ik ben er een krachtiger, energieker en vrolijker mens van geworden!

Ik heb oefeningen verzameld die mij hierbij hebben geholpen en de cursus Alive! gemaakt, zodat ook jij je weer kan gaan leren verbinden met je lijf, met je seksuele energie en je levendiger en krachtiger kunt gaan voelen!

Stel je eens voor, hoe zou jouw leven eruit zien als je je hele lichaam weer bewoont, de energie voelt stromen vanuit je bekken, je je krachtig en energiek voelt? Wat verandert er dan in je leven?

Dit krijg je allemaal bij Alive!

Oefeningen om je seksuele energie levend te houden gedurende de dag

De oefeningen doe je met audio begeleiding

6 modules
XX uur aan video’s met uitleg en oefeningen

Inclusief simpele, krachtige oefeningen voor onderweg

Jaa ik doe mee met Alive! 

€ 67,-

Aan het einde van deze cursus heb je:

1

Je voelt je seksuele energie en kan je lichaam ermee voeden

2

Je woont weer ín je lijf in plaats van in je hoofd

3

Je voelt je energieker en hebt meer plezier

4

5

Je voelt meer liefde voor je lijf en je seksualiteit

Je hebt leukere seks: solo en/of met een partner

De afkorting Alive betekent Altijd Levendig In Verbinding met Energie. Verder betekent het natuurlijk ook levendig.
Voor mij betekent levendig zijn het volledig in contact zijn met mijn lichaam, met mijn energie. Ik sta open voor wat ik allemaal ervaar en voel van binnen. Dit betekent niet dat het altijd leuk en gemakkelijk is, maar door open te staan voor moeilijkere emoties sta ik ook open voor fijne en vrolijke emoties en gevoelens! Je kunt helaas niet kiezen voor alleen het leuke en fijne. Dus óf het hele pakketje, óf ervoor kiezen in je hoofd te blijven en weinig/niks te voelen.
Zelf ben ik heel erg blij dat ik de levendigheid in mezelf heb ontdekt en nu het hele spectrum van het leven kan ervaren!

Wat je leert in de modules

Module 1: Wat is seksuele energie en mindset
In deze module leer je de basis. Wat is seksuele energie nou eigenlijk? Wat kan je ermee? En waarom is het belangrijk dat je je seksuele energie leert voelen en voeden?
Ook zit er in deze module een stuk mindset en praktische tips over het bereiken wat je wilt bereiken met het doen van deze cursus, wat je kan doen als je als je toch in een dip belandt, en hoe je de oefeningen kunt toepassen in je dagelijks leven.

Module 2: Thuiskomen in je lichaam
Aan het eind van deze module weet je hoe je je eigen lichaam kunt voelen als je merkt dat je veel in het denken vastzit en het gevoel hebt dat je een wandelend hoofd bent. Als je je hele lichaam voelt, dan kun je ook subtiele energieën weer voelen en voel je je levend! Je lichaam is de plek waar plezier op je ligt te wachten!
Ik leer je yogaoefeningen, meditatie en zelfmassages.

Module 3: Seksuele energie opwekken
In deze module leer ik je verschillende manieren waarop je seksuele energie kunt opwekken en de manieren waarop je de energie kan verspreiden en circuleren in je lichaam. Ook leer ik je hoe je dit doet tijdens solo-seks én tijdens seks met een partner. Ik leg het je uit en begeleidt je via audio.

Module 4: Gronden en energie opslaan
Het is ontzettend belangrijk om de energie die je hebt opgewekt op te slaan in je lijf of te gronden. Als je dit niet doet, kan je bijvoorbeeld hoofdpijn krijgen of heel moe worden. De energie gaat dan op verkeerde plekken zitten of verdwijnen uit je lijf (je warmt dan de ruimte om je heen op, ipv jezelf).
De seksuele oefeningen die ik je leer kunnen je diep van binnen raken. Ik leer je hoe je zelfzorg doet na het doen van de oefeningen, zodat je je vult met liefde voor jezelf en je opgeladen de rest van de dag in kunt gaan.

Module 5: Healing met seksuele energie
Ik leer je hoe je spanning en emoties kunt vrijmaken in je lichaam en deze de ruimte kunt geven om zich een weg naar buiten te vinden. Spanning en emoties vinden we vaak spannend en oncomfortabel. We gaan ze uit de weg en onderdrukken het gevoel. Als je je lichaam meer en meer gaat voelen, kunnen ook deze spanningen en emoties vrijkomen.

Let op: omdat ik je niet live begeleidt, is het belangrijk dat je jezelf kunt dragen. Zoek professionele hulp als je merkt dat je dat nodig hebt.

Module 6: Seksuele oefeningen die je zelfs buiten kunt doen!
Ik leer je een aantal simpele oefeningen die je kunt doen om je seksuele energie in de rest van je dag te brengen. Zo kun je bij je seksuele energie en plezier als je onderweg bent, thuis klusjes doet, je eventuele kinderen van school gaat halen, naar je werk gaat, aan het koken bent, etc.! De mogelijkheden zijn eindeloos 😊  

Jaa ik doe mee met Alive! 

€ 67,-

Waarom deze cursus uniek is

Ik breng seksualiteit en yoga samen
Als yogadocent weet ik als geen ander hoe ik je kennis kan laten maken met je lichaam en je uit je hoofd gaat. En als holistisch seks- en liefdecoach laat ik je jouw seksuele energie ervaren, leer ik je ervan te genieten en de energie je lichaam te laten voeden.

De cursus bevat naast verdiepende oefeningen ook simpele en krachtige oefeningen voor onderweg
Oefeningen die je kunt doen terwijl je iets anders aan het doen bent! In de rij bij de kassa, als je onderweg bent, tijdens het koken etc.

De cursus vraagt slechts XX uur van je tijd
Het is een online cursus met korte video’s en begeleide oefeningen op audio die je helemaal in je eigen tijd kunt volgen.

Over Sanne Mees

Hoi! Ik ben Sanne, en ik ben yogadocent en holistisch seks- en liefdecoach. Ik coach mensen 1-op-1 om hun verlangens binnen de thema’s seks, liefde en relaties te verwezenlijken. Daarnaast geef ik les bij Samsara Yogadocentenopleiding in de bijscholing Yoga & Seksualiteit en heb ik een gelijknamige workshop op het yogafestival van de Vereniging van Yogadocenten Nederland in mei 2023.

Voor wie is deze cursus?

  • Als je nog niet veel weet over seksuele energie

  • Als je nieuwsgierig bent naar je eigen seksuele energie en seksuele potentie

  • Als je je nog niet eerder hebt verdiept in dit onderwerp en je een beginner bent

  • Je bereidt bent nieuwsgierig te zijn en je lijf en seksualiteit te ontdekken

Zo werkt de cursus

Het is een online cursus met uitlegvideo’s en oefeningen met audiobegeleiding. Het bestaat uit XX uur aan uitleg video en XX uur aan oefeningen.

Je krijgt direct toegang tot de gehele cursus als je op ‘koop’ drukt en je kunt gelijk beginnen.

Jaa ik doe mee met Alive! 

€ 67,-

Niets voor jou? Geld terug!

Vind je het niks en je hebt niks nieuws geleerd, dan geef ik je de garantie dat je je geld terug krijgt. Stuur daarvoor een mail naar mij binnen 14 dagen na je aankoop. Zo kun je zonder risico de cursus uitproberen en zien of het wat voor je is!

FAQ

Hoeveel kost de cursus?
De cursus kost €…. en betaal je in één keer.

Hoelang duurt de cursus?
De cursus duurt in totaal XX uur. Daarvan heb je XX uur aan uitlegvideo’s en XX uur aan oefeningen.

Hoe kijk ik de cursus?
Via je laptop/computer kun je de cursus kijken. De oefeningen doe je met audiobegeleiding.

Moet ik privéruimte hebben om de cursus te kunnen doen?
Voor de meeste oefeningen is het fijn als je een eigen plekje hebt waar niemand je stoort. Laat weten aan je eventuele huisgenoten dat ze je niet mogen storen. Ik heb bijvoorbeeld een sleutelhanger aan de buitenkant van de deur hangen als ik niet gestoord wilt worden.

Hoe weet ik of de cursus iets voor mij is?
Dat weet je eigenlijk nooit! Als deze pagina je aanspreekt, zou ik zeggen: probeer het gewoon! Mocht het toch écht niks voor je zijn, vraag je je geld terug. Doe dit wel binnen 14 dagen.

Wat als ik niet blij ben met de cursus?
Vind je het niks en je hebt niks nieuws geleerd, dan geef ik je de garantie dat je je geld terug krijgt. Stuur daarvoor een mail naar mij binnen 14 dagen na je aankoop. Zo kun je zonder risico de cursus uitproberen en zien of het wat voor je is!

Kan ik de cursus onbeperkt bekijken?
Je krijgt een jaar toegang tot de cursus. Zo kun je helemaal op je eigen tijd de cursus doen en de oefeningen regelmatig blijven herhalen om blijvend effect te hebben. Want, zoals ik dat zelf ook merk, als je de oefeningen niet meer doet, sluip je vanzelf weer in je oude patronen.

De audio's kun je downloaden, die kun je voor altijd bewaren en blijven doen. De uitlegvideo's kun je niet downloaden.

Jaa ik doe mee met Alive! 

€ 67,-

bottom of page