top of page

Over Sanne Mees

Ik begon 13 jaar geleden met yoga omdat ik mijn flexibiliteit wilde behouden toen ik stopte met dansen. Ik kwam er al gauw achter dat yoga zoveel meer was dan alleen fysieke oefeningen doen. Yoga gaf mij een ontmoeting met mijzelf. Een regelmatige check: hoe is het nu met mij?

Ik werd er zo enthousiast van dat ik een yogadocentenopleiding van vier jaar ging doen. Dit heeft mijn leven veranderd. De fysieke oefeningen en het vele stilzitten (ook wel meditatie genoemd) leerden mij écht te luisteren naar mijn lichaam. Dit was iets wat ik daarvoor niet kon: ik kon nooit goed bij mijn gevoel en ik leefde vanuit mijn hoofd. Ik leefde voornamelijk vanuit mijn interpretatie van wat ik dacht dat de wereld van mij wilde.

DSC03544_bewerkt_2.jpg

Tijdens de ontdekking dat ik niet alleen een hoofd was en ook nog een heel lichaam had, kwam ik ook mijn seksualiteit tegen. Ik ontdekte dat ik seks eigenlijk wél leuk en fijn vond. Ik was alleen de connectie met mijn bekken kwijtgeraakt, waardoor ik er hiervoor niet volledig van kon genieten.

Door via de yoga in contact te komen met mijn bekken en via het YouTube kanaal, cursussen en de coachingsopleiding van Layla Martin kwam ik in contact met mijn seksuele energie in mijn bekken. En wow! Wat is dat krachtig. Speels. Fijn. Het maakt me heel.

In contact zijn met je seksuele energie mag gevierd worden!

DSC03771_bewerkt.jpg

En doordat ik dit contact heb hersteld, kan ik heel zuiver aanvoelen wat ik wil, wat wel en wat niet in lijn is met mijn innerlijke waarheid. Daarop heb ik mijn leven ingericht, ik kan nu echt zeggen: ik hou van mijn leven!

Ik word er ontzettend blij van om de tools en technieken die ik de afgelopen jaren heb geleerd met je te delen, zodat ook jij volledig kan gaan genieten van je leven!

Ik deel gratis content via mijn instagram @sannemees

Voor vragen kun je mij mailen: info@sannemees.nl

Werk & Opleiding

2022 - 2023

Holistisch seks- en liefdecoach

Coachingopleiding bij Layla Martin tot VITA™ Sex, Love and Relationship coach

Specialisaties: Men's sexuality & Female sexuality

VC_coachcert__logo_black_sexloverelationship.png

Sinds 2016

Yogadocent

Ik heb 6 jaar wekelijks yogales gegeven. Op dit moment geef ik les in de bijscholing Yoga & Seksualiteit bij Samsara Yoga Docentenopleiding

Opleiding en diverse bijscholingen

Bij Samsara Yoga Docentenopleiding

Samsara Yoga Docentenopleiding (2016 – 2020)
Afstudeerscriptie: Yoga en vrouwelijke seksuele energie

Samsara bijscholingen en specialisaties
Yoga en dans (juni 2021 – januari 2022)
‘In je element’ met Qi-Flow (augustus 2020)
Omgaan met polariteiten (januari 2020)
Qi-Flow yoga (oktober 2019)
Yoga en hoogsensitiviteit (april 2019)
Zwangerschapsyoga (januari – juni 2019)
Yoga en stress (juli 2017)

bottom of page